Montering/Säkerhet

Takbyte i Jönköping på ett säkert och effektivt sätt

Välj oss på Taktäckarna i Jönköping för att få ett takbyte utfört på ett säkert och tryggt sätt. Vi följer gängse standard och kan montera flera skydd som ökar säkerheten kring fastigheten. Ett takbyte kan kompletteras med snörasskydd, evakueringsstegar, takstegar, takbryggor till skorstenen och nock-takfotsräcken. Produkterna kring taksäkerhet kommer ifrån CW-Lundberg. Vi hjälper dig med ditt takbyte och ser till att du får ett perfekt resultat utfört av professionella takläggare. Säkerhetsprodukterna gör att du efter utfört arbete kan öka säkerheten och tryggheten kring fastigheten.

Vi utför arbeten i trakten kring Jönköping, Nässjö, Huskvarna, Mullsjö, Eksjö, Habo, Skillingaryd och Vaggeryd. Känn dig tryggare och säkrare i ditt hem med vår hjälp. Du kan alltid välja ett takbyte utfört av oss för att få ett tak som håller för många år framöver. Ett tak som skyddar och samtidigt förser dig med säkerheten du behöver. Vi är alltid redo att hjälpa dig med ditt tak och att se över säkerheten kring detta.

Montering/Säkerhet

Taktäckarna tillhandahåller allt inom taksäkerhet. I samband med en takrenovering erbjuder vi kunden montage av snörasskydd, takbryggor till skorstenen, takstegar, evakueringsstegar, nock-takfots räcken. Leverantör för taksäkerheten som vi monterar är CW- Lundberg.