Takrenovering

Vi hjälper dig att byta tak i Jönköping

Vi på Taktäckarna i Jönköping hjälper dig gärna med att byta tak. Oavsett om du behöver bygga ett nytt tak från grunden eller renovera ett befintligt, finns vi här redo att hjälpa dig med detta. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att byta tak och levererar alltid ett perfekt resultat. Du som bor i trakten kring Jönköping, Nässjö, Eksjö, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Habo eller Huskvarna kan välja att anlita oss. Om du behöver renovera ett befintligt tak kan vi riva det och bygga ett nytt eller renovera det enligt gängse standard.

Du får möjligheten att byta tak och känna dig trygg samt säker på att det kommer att hålla för många år framöver. Se till att du väljer att byta tak på ett effektivt sätt och välj en takläggare som alltid levererar ett perfekt slutresultat. Vi är alltid redo att hjälpa dig med alla dina behov kring att byta tak i Jönköpings län.

Takrenovering

”Nya tak” innebär att vi bygger upp taket helt från grunden och det enda krav vi har är att husets stomme är färdigställt.

”Befintliga tak” innebär att vi river det befintliga taket och bygger upp nytt. Med befintliga tak finns det självklart valmöjligheter om vad som ska rivas. Allt ifrån endast teglet, plåten, pappen eller ända ner till att det räknas som ”nya tak”.