Om oss

Om oss

Taktäckarna är ett företag som arbetar med tak, vi bygger tak från grunden samt renoverar befintliga tak. Detta kan innefatta byte av endast tegel, plåt eller papp men kan även innebära ett byta taket ner till takstolarna.

Vi vänder oss till privata kunder och företag och arbetar med arbetar med tegeltak, papptak och plåttak. Vi utför alla sorts takarbeten såsom montering av hängrännor, takkupor, trädetaljer, plåtdetaljer och montering av taksäkerhet. Inget arbete är för stort eller för litet, alla kunder är välkommna till oss.

Alla takmontörer har utbildning inom området och utbildas kontinuerligt allt efter vad som krävs för att vara bäst när det gäller takrenovering!

Företaget har många års erfarenheter av takarbete samt snickerier. Taktäckarna består idag av två taklag och ett lag är verksamma i Jönköpings Län.

Service

Boka fritt hembesök

Historik

Företaget startades 2011 av tre vänner som tillsammans hade som gemensamt mål att starta ett takföretag som jobbade för kundens bästa. Vår tanke var att företaget skulle vara verksamma endast i Småland, men efter att vi fått ett stort förtroende av en samfällighet i Göteborg har vi varit verksamma i Göteborg cirka  tre år. September 2014 har vi påbörjat ett nytt projekt i Västra Götaland.

”Du kan ta smålänningen ifrån Småland men aldrig Småland ur Smålänningen”

Om oss

Våra leverantörer